Plaats een tekst over verzekeren op uw website

U kunt natuurlijk ook een pagina aan de huisdierenverzekering wijden op uw website om uw cliënten goed te informeren. Petplan heeft twee teksten voor uw gemaakt, die u kunt overnemen op uw website.

TEKST 1 – wel of niet verzekeren?

Moet ik een verzekering afsluiten voor mijn huisdier?

Het is in Nederland niet verplicht om een verzekering af te sluiten voor een huisdier.
Niet verplicht maar misschien wel verstandig. Aan u de keuze.

Een huisdierenverzekering is een verzekering voor kosten bij ziekte en ongeval en te vergelijken met uw eigen zorgverzekering. Alleen dan voor uw geliefde beestje. Tegenwoordig is er veel mogelijk als het gaat om het behandelen van uw huisdier. De kosten bij ziekte of ongeval kunnen hierdoor hoog oplopen. Van honderden tot wel duizenden euro’s. Voor deze kosten kunt u dus een huisdierenverzekering afsluiten. Voor een vast bedrag per maand heeft u een dekking voor (hoge) dierenartskosten. Met een verzekering hoeft u niet te kiezen tussen uw huisdier en uw portemonnee.

Kiest u niet voor een huisdierenverzekering? Zorg dan voor een goed gevulde spaarpot speciaal voor  uw huisdier zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

TEKST 2 – Wij adviseren Petplan

Wilt u een verzekering afsluiten? Wij raden Petplan aan!

Wij hebben goede ervaringen met Petplan. Petplan is opgericht door dierenartsen met de gedachte dat alle huisdieren de beste zorg verdienen. Wereldwijd vergoeden ze inmiddels de zorg voor meer dan 1,5 miljoen huisdieren.

Omdat de medewerkers van Petplan een achtergrond hebben in de diergeneeskunde en natuurlijk een grote liefde hebben voor dieren, kunnen we stellen dat zij dé specialist zijn op het gebied van dierenverzekeringen. Klanten geven Petplan een 8,1.

Bij Petplan zijn alle rassen te verzekeren. Daarnaast gaat declareren makkelijk online en staat het geld snel weer op uw rekening. U kunt u kiezen uit een verzekering voor ziekte en ongeval of een verzekering voor alleen ongevallen. Aanvullend kunt u ook verschillende dekkingen afsluiten, waaronder een sterilisatie/castratie verzekering.

Komt u binnenkort langs voor een gezondheidscontrole, sterilisatie/castratie of een enting? Vraag dan om een Maand Gratis Verzekering. Dit is een vrijblijvende proefmaand waarin u informatie ontvangt over de verzekering en de mogelijkheid hebt om de verzekering door te zetten. Met de Maand Gratis Verzekering heeft u direct dekking én is de eerste maand gratis.