Samenwerken met Petplan

Als dierenarts of paraveterinair geeft u de beste informatie aan de (nieuwe) baasjes. Onderwerpen als voeding, training en verzorging zitten in het standaard praatje. Maar verzekeren is ook een belangrijk onderwerp om te bespreken.

Door de komst van huisdierenverzekeringen kunnen huisdieren langer en gezonder leven. Huisdiereigenaren geven sneller toestemming voor een behandeling, omdat ze verzekerd zijn tegen de (hoge) kosten. Kortom, zowel de huisdieren, uw klanten én uw kliniek hebben baat bij een huisdierenverzekering. Daarom vinden wij dat ieder huisdier Petplan verdient!

Hoe samenwerken?

Er zijn 3 manieren waarop u met ons kunt samenwerken:

Gratis promotiematerialen

Wij hebben leuke boekjes met tips voor de eerste dagen met een pup of kitten samengesteld. Heeft u ze al besteld? Ze passen goed in de puppy en kittenpakketten! Ook de EHBO boekjes voor hond en kat zijn leuk om mee te geven of om in de wachtkamer te leggen. Benieuwd naar alle materialen? Bestel ze gratis in onze webshop!

Maand Gratis Verzekering

Twijfelt uw klant of een verzekering nodig is? Of wil uw klant juist een verzekering afsluiten? Geef dan een Maand Gratis Verzekering (MGV) mee. De MGV is een gratis proefmaand, geheel vrijblijvend en loopt automatisch af. De klant kan zelf bepalen of hij deze MGV omzet in een polis. Het voordeel van de proefmaand voor uw klant, is dat de gebruikelijke wachttermijn van 30 dagen vervalt en er de eerste maand geen premie in rekening wordt gebracht.

Meer informatie over de Maand Gratis Verzekering? Klik dan hier!

Ontvang 20 euro per polis!

U kunt uw klanten via uw site doorverwijzen naar Petplan door een banner te plaatsen. Voor elke verzekering die via de link binnenkomt (onder voorbehoud van acceptatie door Petplan) ontvangt uw praktijk €20,-. Hier leest u hoe u de banner kunt plaatsen op uw site.