Paravetdag dinsdag 8 oktober 2019

Petplan werkt intensief samen met dierenartspraktijken en – klinieken in heel Nederland en vind persoonlijk contact daarbij heel belangrijk. Onze accountmanager Wil Ponsioen bezoekt alle relaties meerdere keren per jaar en daarnaast organiseren wij 2 x per jaar de Paravetdag.

Een compleet verzorgde dag, helemaal gericht op de para-veterinaire medewerkers en specifiek bedoeld om elkaar beter te leren kennen. Ook bevat deze dag altijd een training of workshop die bijdraagt aan de persoonlijke vaardigheden van de medewerkers. Lees hier de positieve reacties op de Paravetdag van april.

 

Programma 8 oktober
9:30 – Ontvangst
10:00 – Welkom & introductie Petplan
10:45 – Koffie break
11:00 – Een complexe verzekeringsclaim ontrafeld
12:15 – Luxe lunch
13:00 – Workshop Communicatie binnen de dierenartspraktijk door dierenarts Roeland Wessels van St. Anna Advies
14:15 – Break
14:30 – Vervolg workshop
17:00 – Borrel

Einde programma: 18:00h

 


Locatie

Kantoor Petplan Nederland
Gatwickstraat 9
Amsterdam

Deze locatie is uitstekend bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer (5 minuten lopen vanaf NS Station Amsterdam Sloterdijk)

Kosten
Deelname is gratis

Aanmelden

N.B.: De Paravetdag is volgeboekt, aanmelden voor de reservelijst kan nog wel! 

Vul uw gegevens in:

Let op!

  • Maximaal 2 deelnemers per praktijk.
  • Uitsluitend voor medewerkers die nog niet eerder hebben deelgenomen aan de Petplan Paravetdag.
  • 20 plaatsen beschikbaar. Aanmelding op volgorde van binnenkomst.

 

Inhoud workshop

We gaan in deze workshop met elkaar stilstaan bij de rol van de paraveterinair in de klantreis. De balie is het begin- en eindpunt van een praktijkbezoek en daarom is het van groot belang dat klanten ook hier de kwaliteit van uw dienstverlening ervaren. Een professionele paraveterinair maakt telkens weer de klik met de klant en versterkt de klantloyaliteit. Hoe gaat u om met klanten die veel weerstand bieden? Wat doet u om mensen over de streep te trekken om tóch de beste behandeling te kiezen? En als een klant over prijzen begint, schiet u dan in de ‘prijskramp’ of legt u rustig uit dat er eerlijke prijzen worden gerekend voor eerlijke producten en diensten?

Aan de hand van herkenbare casussen en realistische praktijksituaties denken we met elkaar na over klantcommunicatie. We geven je concrete handvaten mee om direct te gebruiken in de praktijk en je leert hoe je door (kleine) communicatietechnieken het verschil kunt maken. Want uiteindelijk gaat het om tevreden eigenaren, gezonde dieren en blije collega’s. Na de training ontvang je van ons een ondertekend trainingscertificaat.