Events

Paravet dag

Twee keer per jaar organiseert Petplan een Paravet dag voor onze partners. Deze dagen zitten vol leerzame workshops om de medewerkers van de praktijk wegwijs te maken in de verzekeringswereld. We leiden u rond op ons toffe kantoor in Amsterdam, verzorgen een heerlijke lunch, leuke presentaties én we organiseren graag een leerzame workshop die voor het algemeen nut in de praktijk een grote toegevoegde waarde kan hebben.

 

Datum: 4 november

Tijd: van 9.00 tot 17.00

Locatie: Petplan kantoor Amsterdam

 

Deze workshop zal worden gefaciliteerd door het gerenommeerde St. Anna Advies. We gaan het dus zeker niet alleen over verzekeren hebben, maar ook over de soft skills die voor iedere praktijk medewerker relevant zijn.

I.v.m. de Covid-19 maatregelen zullen we de dag in een relatief klein comité organiseren. Dat betekent dat er per praktijk maximaal 2 afgevaardigden kunnen komen. Om iedereen, zowel bestaande als nieuwe relaties een kans te geven om aanwezig te zijn hebben we bedacht dat we graag van onze partners horen waarom ze graag bij deze dag aanwezig zouden willen zijn. Komt u met een leuke motivatie, dan maakt u kans op een uitnodiging. Als u dan ook nog een tip of advies aan ons heeft, over welke onderwerpen we zouden moeten bespreken, laat ons dat dan zeker weten!

Deelname is gratis. We vernemen graag voor 8 oktober van u, mail uw reactie naar sharonvandenberg@petplan.nl en we laten u voor 15 oktober weten of u geselecteerd bent. Wees er snel bij, de hoeveelheid plaatsen is beperkt!