Een geslaagde Petplan Paravetdag

Op dinsdag 9 april kwamen er 17 paraveterinairen vanuit het hele land afgereisd naar Amsterdam voor een interessante Petplan Paravetdag. In de ochtend kregen de paraveterinairen een kijkje in de keuken van Petplan. Zo kregen zij eerst een uitgebreide uitleg over verzekeringen en het voordeel van huisdierverzekeringen voor de dierenartspraktijk. Een rondleiding door het kantoor en kennismaking met de verschillende afdelingen hoort hier natuurlijk ook bij. Nadat de paraveterinairen een goed beeld van Petplan hadden gekregen, stond er een uitgebreide lunch klaar.

Leuke interactieve dag, leerzaam. Veel opgestoken van de training van Roeland Wessels.

Het middagprogramma van de Paravetdag stond in het teken van communicatie. Dierenarts Roeland Wessels van St. Anna Advies verzorgde een interessante workshop over communicatie binnen de dierenartspraktijk. Aan de hand van verschillende praktijkvoorbeelden en communicatietechnieken werden de kneepjes van het vak aan de paraveterinairen geleerd. Want eigenlijk zoals Roeland Wessels ook al benoemde, werken in veterinaire sector is toch het leukste wat er is?

De Petplan Paravetdag werd afgesloten met een gezellige borrel, zodat iedereen nog even na kon praten over alle informatie van deze dag. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde Paravetdag!

 

Leuke leerzame dag met verschillende sprekers en een kijkje achter de schermen. Zeer goed bevallen en zeker een aanrader om heen te gaan!


 

Een geslaagde Petplan Paravetdag