Promoot Petplan op je website

En ontvang 20 euro per afgesloten polis

Heb je een huisdiergerelateerde website? Wij bieden je de mogelijkheid om informatie over verzekeren op je website te plaatsen. Dit kun je doen door enkel een banner op je homepage te plaatsen of door bijvoorbeeld een hele pagina te wijden aan het belang van een huisdierenverzekering met banner en tekst.

1. Petplan banner op je website

Indien je een Petplan banner op je website plaatst, krijg je voor iedere goedgekeurde afgesloten verzekering 20 euro.

  • Deelname Petplan affiliateprogramma is heel eenvoudig – Meld je aan bij ons affiliate netwerk Daisycon. Wij zullen je aanvraag binnen een paar werkdagen verwerken. Hierna heb je direct toegang tot al ons beeldmateriaal. Wij adviseren je graag hoe je verkopen kunt genereren en maximaliseren. Indien je op zoek bent naar specifiek beeldmateriaal kun je contact met ons opnemen.
  • Uitbetaling verzekeringen – Daisycon keert je maandelijks het afgesproken bedrag per goedgekeurde verzekering uit. Let op: Petplan kan de verzekeringen pas goedkeuren na betaling van de eerste premie van een correcte aanvraag die door de wachttermijn heen is.
  • Hoe kun je de banner op je website plaatsen? – Om in aanmerking te komen voor een vergoeding van 20 euro per goedgekeurde verzekering, dien je je aan te melden bij het Daisycon affiliate netwerk. Op de Daisycon affiliateomgeving kun je diverse banners downloaden. Je kunt deze banner op je website plaatsen waar jij wilt. Bijvoorbeeld op de homepage, maar je kunt ook een pagina wijden aan de huisdierenverzekering.
  • Belangrijke informatie over de aanmelding als publisher:
    Kijk hier voor de veelgestelde vragen over de aanmelding
    • Meld je aan onder de categorie Financiën & verzekeringen
    • Voor al je vragen over de aanmelding, mail naar: finance.nl@daisycon.com

Ja, ik wil ook banners op mijn site plaatsen

2. Plaats een tekst over verzekeren op je website

Indien je een pagina op je website wil plaatsen met informatie over aan de huisdierenverzekering, kan je gebruik maken van onze teksten over het belang van verzekeren.

Voor vragen over het Daisycon programma, kan je contact opnemen met Daisycon (mail naar finance.nl@daisycon.com).

Heb je overige vragen of suggesties over hoe wij ons affiliate programma verder kunnen verbeteren? Neem contact op met ons: marketing@petplan.nl (let op: dit e-mailadres is niet voor klantvragen.